CAPÇALERA

divendres

CIRCULAR 2 d'abril de 2020- Agraïments




C/ Església, 44

07196 Es Capdellà

Telef./Fax: 971233167

Email:ceipgalatzo@educaib.eu

ceipgalatzo.blogspot.com.es 
Es Capdellà, 2 d'abril de 2020

Estimades famílies,
en nom del Claustre i de l'equip directiu us agraïm la vostra comprensió, col·laboració i implicació en aquests moments tan inesperats i estranys. 
Aquesta situació ha suposat per les famílies una càrrega extra per donar continuïtat al curs escolar des de casa, no només és un repte pels mestres i alumnes. Sabem que les particularitats de cada família són ben diferents; per aquest motiu, us demanam per favor que en cas de què hi hagi alguna situació en la qual l'equip directiu us poguem ajudar, feu-nos arribar un mail al correu de l'escola ceipgalatzo@educaib.eu i ens posarem en contacte amb vosaltres. 
Per favor, també consultau el blog (http://ceipgalatzo.blogspot.com/) on hi ha informació amb les novetats que Conselleria i altres entitats ens trameten: instruccions atenció alumnat, vies de comunicació i recursos oficials...
Com ja sabeu, el període de vacances de Setmana Santa és de dia 9 fins dia 19 d'abril, seran uns dies de descans escolar tant pels alumnes, per les famílies com pels mestres. Únicament, hi haurà unes recomanacions si es considera convenient.
L'avaluació del segon trimestre s'ha fet amb normalitat; rebreu informació pel lliurament dels informes en pocs dies, juntament amb instruccions per donar-vos d'alta al Gestib, sistema de gestió de centres a través del qual podrem estar en contacte i podreu consultar informació.
Des de l'Administració no han comunicat la data prevista per tornar a les escoles, ja que depèn de l'estat d'alarma i de les indicacions sanitàries. No dubteu que tota la informació que ens arribi oficialment us la farem arribar tot d'una per diferents vies.

Salut!
Tot anirà bé!
Queda't a casa!

L'equip directiu.




















C/ Església, 44

07196 Es Capdellà

Telef./Fax: 971233167

Email:ceipgalatzo@educaib.eu

ceipgalatzo.blogspot.com.es 
Es Capdellà, 2 de abril de 2020
Estimadas familias:
en nombre del Claustro y del equipo directivo os agradecemos vuestra comprensión, colaboración e implicación en estos momentos tan inesperados y extraños.
Esta situación ha supuesto para las familias una carga extra para dar continuidad al curso escolar desde casa, no solo es un reto para el profesorado y alumnado. Sabemos que las particularidades de cada familia son muy diferentes; por este motivo, os pedimos por favor que en caso de que haya alguna situación en la cual el equipo directivo os podamos ayudar, hacednos llegar un mail al correo de la escuela  ceipgalatzo@educaib.eu y nos pondremos en contacto con vosotros.
Por favor, también consultad el  blog (http://ceipgalatzo.blogspot.com/), donde hay información con las novedades que Consellería y otras entidades nos envian: instrucciones de atención del alumnado, vías de comunicación y recursos oficiales...
Como ya sabéis, el periodo de vacaciones de Semana Santa es de día 9 hasta día 19 de abril, serán unos días de descanso esccolar tanto para alumnos, para familias como para el profesorado. Únicamente, habrá unas recomendaciones si se considera conveniente.
La evaluación del segundo trimestre se ha hecho con normalidad; recibiréis información para la entrega de los informes en pocos días, junto con instrucciones para daros de alta en el Gestib, sistema de gestión de centros a través del cual podremos estar en contacto y podréis consultar información.
Desde la Administración no han comunicado la fecha prevista para volver a las escuelas, ya que depende del estado de alarma e indicaciones sanitarias. No dudéis que toda la información que nos llegue oficialmente os la haremos llegar en seguida por diferentes vías.

¡Salud!
¡Todo irá bien!
¡Quédate en casa!

El equipo directivo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada